Vai ir vērts ņemt kredītus: turīgo cilvēku viedokļi

Personīgo finanšu eksperti apgalvo, ka patiešām bagātu cilvēku naudas ienākumu pieauguma noslēpums patiesībā ir vienkāršs. Jo drošāka persona, jo kompetentāk viņš izturas pret naudu.

Uzziniet, kā rīkoties ar naudu no nodrošinātiem cilvēkiem, ir noderīgi ikvienam. Kā liecina prakse, daži vienkāršie principi patiešām ļauj mainīt ienākumu un izdevumu attiecību un atbrīvoties no nepieciešamības veikt arvien jaunus aizdevumus.
Vai ir vērts ņemt kredītu: 6 nabadzīgo cilvēku kļūdas
  1.  Atteikšanās kontrolēt savas finanses. Diemžēl daudziem no jums ir grūti novērtēt, kā tieši tiek tērēta nauda, cik daudz līdzekļu tiek tērēti rēķinu apmaksai, produktu iegādei un citām nepieciešamajām precēm. Vai ir vērts teikt, ka tikai daži cilvēki domā par nepieciešamību ietaupīt vispār. Jebkuram turīgam cilvēkam ir pilnīga informācija par viņu kontu stāvokli, ienākumu apjomu un izdevumu posteņiem. Investīcijas un ietaupījumi ir obligāts līdzekļu pavairošanas nosacījums neatkarīgi no tā, kāds ir jūsu ienākumu apjoms.
  2.  Dzīve ir parādā. Tiklīdz parādās nepieciešamība pēc naudas vai liela pirkuma, daudzi no mums vispār nedomā par to, vai ir vērts ņemt kredītu. Kredītkartes, preču Kredīti un bezmērķīgi aizdevumi ir kļuvuši tik ikdienišķi mūsu dzīves elementi, ka bieži vien tiek noformēti gandrīz automātiski. Cilvēki tiek izmantoti, lai dzīvotu nevis ar līdzekļiem, un kā rezultātā parādi aug ļoti ātri. Turīgi cilvēki, gluži pretēji, atšķiras ar spēju atteikties no nevajadzīgiem pirkumiem, jo īpaši ar kredīta līdzekļu piesaisti. Viņi dzīvo pilnvērtīgu dzīvi, bet izvairās no nevajadzīgiem izdevumiem.
  3.  Nevēlēšanās prognozēt nākotnes izdevumus. Jums Nav ierasts iepriekš aprēķināt gaidāmo kāzu izdevumu summu, atvērt depozitārija kontu bankā jaundzimušajam bērnam un veidot tālejošus finanšu plānus. Un velti: šādās nopietnās dzīves situācijās ir īpaši svarīgi pienācīgi sadalīt finanses. Nodrošināti cilvēki atšķir skaidra finanšu plāna klātbūtni, kas tomēr var tikt koriģēta atkarībā no dzīves realitātēm.
  4.  Papildu izdevumi naudas sodu un sodu dēļ. Uz jautājumu: "Vai ir vērts ņemt kredītu?"aizņēmējs bieži atbild pozitīvi, pat neinteresējoties par detalizētiem nosacījumiem aizņēmuma līdzekļu piešķiršanai. Bet tas ir tāpēc, ka neatbilstība termiņiem maksājumu pārmaksa par aizdevumu ievērojami pieaug. Baņķieriem naudas sodi un sodi - viens no galvenajiem ienākumu avotiem. Nodrošināti cilvēki par to zina, tāpēc gandrīz nekad nepieļauj kavēšanos ne atmaksājot kredītu, ne arī maksājot komunālos pakalpojumus vai citus obligātos maksājumus.
  5.  Pārāk smagi ietaupījumi. Ne vienmēr ir vērts ietaupīt uz mazām lietām. Tasi labas kafijas vai garšīgas kūkas nebūs tik dārgas,bet lieliski uzmundrinās. Nodrošināti cilvēki neaizņem maz prieka - viņi meklē iespējas palielināt savus ienākumus. Ja vēlaties, ikviens var atrast papildu ienākumu avotu. Galvenais ir saprast, kādi talanti un prasmes var būt noderīgi un apmaksāti.
  6.  Ieradums iegādāties lētas preces. Izvēloties lētu sadzīves tehniku vai mēbeles tikai tāpēc, ka tā iegādei nav vērts ņemt kredītu, nav vispiemērotākais lēmums. Lētākie modeļi, visticamāk, ilgs ilgu laiku, kā rezultātā pārmaksāt, pērkot jaunu tehniku otro reizi būs, un būtiski.

Padoms no turīgiem cilvēkiem: izvēlēties pieņemamu naudas vērtību. Nav nepieciešams iegādāties visu visdārgāko. Bet, ja jūs nolemjat par lielu pirkumu, ļaujiet tai būt patiešām uzticamai lietai.